Витамин B17

Този витамин лекува рак, но е най-добре пазената тайна на фармацевтичните компании! Не искат да знаем, защото…

Витамин B17 е от полза на пациентите с диагноза рак, но фармацевтичните компании правят всичко възможно, за да не узнае светът за това. Защо? Причината е елементарно проста – така те ще загубят всичките си печалби. Много по-лесно е да привлекат хора в „бърлогата“ на собствената им смърт, като запазват потенциалното лечение в тайна.
В допълнение, лекарите, които използват витамина за лечение на своите пациенти и по този начин ги спасяват, са преследвани.

Ще споделим с вас историята на една жена, която решава да вземе нещата в свои ръце. Тя се бори сама с болестта, без помощта на скъпо струващо лечение. Лечението ѝ се основава на използването на витамин В17 и скоро тя успява да пребори рака!

За съжаление, коварната болест се завръща веднага след като тя спира да използва витамин В17. Важно е да се отбележи, че голяма част от този витамин се съдържа в костилките от кайсия и има големи предимства, когато се използва правилно.

Жената отказва химиотерапия и витамин B17 е единственото ѝ средство за лечение. Вярвате или не, но използването на този витамин напълно унищожава злокачествения ѝ тумор и днес тя се чувства напълно здрава!

А вие вярвате ли, че фармацевтичните компании са способни на такова нещо? Бихте ли се доверили на традиционната медицина или сте склонни да опитате алтернативни методи? Споделете с нас!

Leave a reply