Действието на Сладък Пелин ( Artemisia annua )

За действието на китайската билка Сладък пелин ( Artemisia annua ) ще се говори все повече. Учените се опитват да докажат положителното и действие в борбата с коварните болести. Доказателствата за това стават все повече и повече.

Ние създадохме Артемизинин плюс 60 капс. който е природен продукт на базата на натурален екстракт от китайската билка Artemisia annua. Наричат я още Ching-Xao или сладък пелин на български. Артемизинин плюс e произведен в сертифицирана лаборатория с гарантирано качество при спазване на всички необходими изисквания по HACCP.

ЗАЩО АРТЕМИЗИНИН ПЛЮС?

Артемизинин плюс е ефективен помощник в борбата с рака!

Атремизинин плюс – 60 капс. КУПИ ТУК >>>

ДЕЙСТВИЕ:

  • Активен срещу малария и рак.
  • Натурален и безопасен.
  • Безпогрешно разпознава и способства за унищожаването на туморните клетки, без да указва негативно въздействие върху здравите органи и системи.
  • Подпомага терапевтичните схеми при бързо метастазиращи и агресивни форми на рак.
  • Забавя растежа и предпазва от разрастване на туморните формирования.
  • Eфективно подтиска процесите на ангиогенеза и свързаната туморогенеза.

Антиоксидантно действие

Флавоноидите притежават мощно антиоксидантно действие. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма като токсини, тежки метали, токсични съединения, които отделят отровни оксиди и застрашават здравето. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма.

 

Намаляват въпалителните процеси

През 2015 година китайски учени от Пекин установяват, че благодарение на съдържащите се флавоноиди casticin и chrysosplenol D, изолирани от Artemisia annua, инхибират възпалението.1 (виж най-доло)

 

Антималарийна активност

През 2015 година Нобелова награда за физиология и медицина е присъдена съвместно на ирландеца Уилям Кембъл и японеца Сатоши Омура от една страна и от друга на китайката Юю Ту. Проведени са множество изследвания, които доказват противомаларийна активност, което отново се дължи на богатото съдържание на флавоноиди в билката.

 

Противоракова активност

Сладкия пелин е добре познат със своята фармакологична активност в съвременната медицина. Множеството изследвания имат за цел да докажат че, съдържащия се артемизинин има противоракова активност. In vivo и in vitro проучвания дават окуражаващи данни за такова действие.

Натуралният билков екстракт от Artemisia annua съдържа хидрофобни молекули способни да преминават клетъчната мембрана и посредством формирането на супероксидни и хидроксилни радикали вътреклетъчно унищожават раковата клетка.

Подобен механизъм лежи в основата на утвърдената терапия срещу малария, която от години успешно се прилага. Благодарение на нея е доказана ефективната им роля и възможността този природен агент да се прилага при терапия и превенция на туморни процеси, при това без сериозни странични ефекти.

В присъствие на желязо артемизининовата молекула се превръща в цитоксичен С-радикал – активен алкилиращ агент способен да индуцира оксидативен стрес и пълно разрушаване на раковата клетка, доказано при редица изследвания.

 

Атремизинин плюс – 60 капс. КУПИ ТУК >>>

Начин на употреба на Артемизинин плюс 60 капс.:
При превенция и профилактика – по 1 капсула дневно , за период от 15 дни с последващ прием до 3 месеца – по 1 капсула/ден.

След химиотерапия – по 2 капсули дневно за период от 15 дни

В помощ на активната терапия: 3 х 1 капсула/ден, след консултация с лекар.

——————————————————————

1 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25891417#





Leave a reply