Как да се предпазим от рак?

Ето една извадка от доклад на д-р Кребс: “…Когато не получаваме адекватна на нашия организъм храна, той заболява. Ако не получавате витамин В17 с хранителните продукти, най-добрият начин да го получавате е чрез инжектиране. Ако раковото заболяване се е появило, най-важното е за кратък период от време да снабдим организма с максимална доза витамин В17… По-рано плодовете съдържаха витамин В17, и то не само в семената, но и в меката си част. Днес само дивите плодове съдържат витамин В17. Плодът, който ядем днес, е печален резултат от многогодишното култивиране в името размерите и външния му вид; меката му част вече не съдържа В17. За да удовлетворим нуждите на организма си от този витамин, трябва да ядем семената на тези плодове или да пием таблетки, които съдържат В17. Ние имаме нужда приблизително от седем кайсиеви костилки на ден. Това количество ще ви предпази от раково заболяване…”

За профилактика започнете с малко количество костилки – 1-2 на ден, и стигнете до 7-10 броя. Избягвайте рафинираната захар, която подхранва раковите клетки, кофеина, който влияе зле на черния дроб и бъбреците, бялото брашно, което лесно се превръща в захар в организма. Яжте повече

Помня, че като деца много обичахме вътрешната част от костилките на джанките и сливите, дори преди да узреят. Родители и баби ни плашеха, че са отровни. Но нямаше нито един случай на отравяне или разстройство на стомаха сред децата. Може би интуитивно сме приемали онова, от което има нужда организмът ни.




Leave a reply